Om AAB

 

AAB Kolding, er en almen boligforening - stiftet i 1938 - som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere offentligt støttet boligbyggeri, således at boligerne udgør et attraktivt botilbud til Koldings borgere.

 

AAB Kolding udlejer lejligheder i hjertet af Kolding. Vi er en af de største boligforeninger i trekantsområdet med over 4.200 lejemål. Vi tilbyder moderne lejligheder med god indretning og mange moderne faciliteter. De fleste af vores lejligheder ligger centralt i Kolding by og er dermed i bekvem afstand til indkøbsmuligheder og daginstitutioner m.m.

 

Boliger til alle 

Hos AAB Kolding har vi lejligheder i alle størrelser og til alle formål. Vi har lejligheder, som egner sig til pensionister, unge, familier, handicappede, par og singler. Vi har også en lejlighed til dig.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om dine muligheder, er du altid velkommen til at sende en mail, ringe eller kigge forbi. Så kan vi sammen se på dine krav, ønsker og behov til din nye bolig.

 

Beboerdemokrati 

Boligforeningens grundlag er beboerne i de enkelte boligafdelinger, der via beboervalgte afdelingsbestyrelser udpeger repræsentanter til boligforeningens repræsentantskab. Repræsentantskabet vælger på de årlige repræsentantskabsmøder en bestyrelse som skal varetage boligforeningens interesser. Repræsentantskabet er således boligforeningens øverste myndighed, og ud over at vælge en bestyrelse, træffer repræsentantskabet også beslutninger angående planer om nybyggeri, godkender budget og regnskab for boligforeningen samt godkender afdelingernes regnskaber.

 

Bestyrelsen, som repræsentantskabet vælger ansætter sædvanligvis et administrativt personale, som skal sørge for, at boligforeningen drives i overensstemmelse med gældende love, regulativer, kommunale forordninger m.v.

Arbejdsdelingen og kompetencen mellem afdelingsbestyrelser, repræsentantskab, bestyrelse og administration er beskrevet i vedtægter og forretningsordener.

 

Vil du logge ind som beboer eller som medlem?

Gå til minside.bovia.dk 

Ordforklaring

Her kan du finde svar på, hvad de bøvlede betegnelser betyder - klik her.

AAB Kolding, Engstien 2A, 6000 Kolding, tlf. 7552 5344, E-mail: post@aab-kolding.dk